Hårologi´s produktlinje er et komplet sortement af miljøvenlige og "personlige" højkvalitetsprodukter, som kan skræddersyes til netop dit behov.
Ved hjælp af eksotiske ekstrakter blander vi dine produkter som passer specielt til dit hår og hovedbund enten om den er tør eller fedtet.

Evolve Organic Beauty er absolut renhed, højeffektive superfoods og naturlige aktivstoffer som er lavet med godt håndværk af Laura fra England, produkterne kan bruges af den meste sensitive hud og deres flasker, krukker osv er lavet af genbrugsmaterialer og alle produkter er håndtappet.

Waterclouds produkter er fremstillede i Sverige og er specielt lavet til skandinavisk hår. Der anvendes natur-indentiske, naturligt udledte og sikre syntetiske ingredienser. Dette garanterer, produkterme er sikre, effektive og miljøvenlige. 99 % af alle waterclouds produkter er parabenfrie.

Nani´s produkter er skabt af naturen og verificeret af videnskaben. De brænder for at udbrede kendskaben til kosttilskud af højeste kvalitet. Urterne er rene og deres vitaminer og mineraler er plantebaserede og identiske med mad.